Tijdelijke beveiliging

2Watch is dè specialist in het verhuren van tijdelijke beveiligingssystemen. Voor alle situaties heeft 2Watch een oplossing. Met de volgende diensten kunnen wij u tijdelijk beveiligen:

  • Mobiele cameramasten
  • Tijdelijke alarmsysteem

Mobiele cameramasten

Door inzet van mobiele cameramasten kunt u uw terrein tijdelijk beveiligen. Hierdoor bent u beveiligd tegen diefstal of schade door inbraak en vandalisme. De schadekosten kunnen namelijk erg oplopen indien uw terrein niet beveiligd is.

De mobiele cameramasten zijn eenvoudig te plaatsen en bestrijken een gebeid van ongeveer 100 meter. Door het slimme detectiesysteem van de masten krijgt u controle over uw terrein en kunt u vroegtijdig ongewenste personen en voertuigen detecteren, zowel onder werktijden als daarbuiten.

Bij elke mast wordt 25 meter voedingskabel geleverd. Onderhoud en vervanging van accu’s tijdens de bouw is niet aan de orde. De cameramasten kunnen zowel voor een korte als lange periode worden gehuurd.

Tijdelijke alarmsysteem

U kunt ook kiezen voor een tijdelijk alarmsysteem zodat u niet permanent een beveiligingsinstallatie hoeft te kopen. Het alarmsysteem is snel en eenvoudig te plaatsen en is geschikt voor alle situaties. U kunt de alarmsystemen voor zowel korte als lange periodes huren.

Voordelen van tijdelijke beveiliging:

  • Snel en eenvoudig beveiligd
  • Geschikt voor iedere terrein of object
  • Alarmering ongewenste personen of voertuigen
  • Grotere pakkans
  • Kostenbesparend

Opvolging

Wanneer uw terrein of object voorzien wordt van een beveiligingssysteem van 2Watch, dan kunt u ervoor kiezen om uw beveiliging uit te breiden met een alarmopvolging. Dit is uiteindelijk degene welke na een melding ter plaatsen zal gaan om de situatie te beoordelen. 2Watch kan de alarmopvolging indien gewenst voor u organiseren…

Contact

Dillenburgstraat 27c
5652 AM Eindhoven
Nederland

040-3041090
Mail: info@2watchbv.nl

Liever mailen?
Contact

Bedrijfsfolder