Evenementen Beveiliging

Monitoring van uw evenement door cameramasten

Om een evenement in goede banen te leiden komt er veel bij kijken. De cameramasten van 2Watch zijn geschikt om uw evenement perfect te monitoren. Door middel van HD camera kwaliteit op robuuste cameramasten, is alles live te volgen via ons lokaal opgezette en geleverde pc en monitor.

Overzicht bewaren tijdens uw evenement

Een evenemententerrein is groot en vaak onoverzichtelijk. Op de dagen van het evenement begeven zich veel bezoekers op het terrein en is het vaak lastig om overzicht te houden. U wilt op belangrijke punten overzicht bewaren om de bezoekersstroom bij te houden, bij calamiteiten en ongeregeldheden wilt u concreet en duidelijk uw personeel kunnen aansturen. De mobiele cameramasten van 2Watch geeft u de mogelijkheid om live mee te kijken, camera’s te besturen en opgenomen beeldmateriaal terug te kijken. Hierdoor ziet u meer dan de bewakers op het terrein, en kunt u hen met duidelijke instructies aansturen, waardoor bespaard kan worden op personeelskosten.

Controle buiten het evenement

Op tijden dat er niemand aanwezig is op het terrein wilt u het evenementterrein beveiligd hebben. Ongewensten personen moeten snel gedetecteerd worden om een alarmmelding te krijgen. Vervolgens wordt bij een alarmmelding een opvolging plaatsgevonden die snel te plekke zal komen. Een melding wordt professioneel behandeld door het uitvoeren van een grondige externe ronde, controle op braaksporen, schade en waar nodig snel en vakkundig contact met de politie. De surveillant stelt sporen en informatie veilig en heeft ervaring met de werkwijze van de politie. De camerasystemen van 2Watch zijn geheel naar wens in te stellen, en dus op vele mogelijkheden toepasbaar.

Voordelen van cameramasten op uw evenemententerrein

  • Plug & Play, snelle levering en plaatsing, Hufter proef en Mobiel
  • Kostenbesparend
  • Goed en duidelijk overzicht over uw evenemententerrein
  • Registratie van calamiteiten
  • Efficiënter werken
  • Minder inzet van fysieke beveiliging beambten

Contact

Dillenburgstraat 27c
5652 AM Eindhoven
Nederland

040-3041090
Mail: info@2watchbv.nl

Liever mailen?
Contact

Bedrijfsfolder