Bouwplaats beveiliging

Diefstal, schade door inbraak en vandalisme vinden zeer regelmatig plaats op onbeveiligde bouwlocaties en kosten bouwbedrijven veel geld, tijd en frustratie. De schade beperkt zich helaas niet alleen tot directe schade (gestolen koper, stroomkabels of materieel), maar vaak ook tot indirecte schade, zoals personeel en ondernemers die dan niet verder kunnen werken wat zorgt voor onder andere overschrijding van opleverdata.

De schadepost(en) op bouwlocaties door diefstal, vandalisme en inbraak is enorm te reduceren door uw bouwplaats te beveiligen. Het Mobiele Camerasysteem van 2Watch BV is een slim en betrouwbaar systeem voor bouwplaatsbeveiliging. Om de bouwplaats beveiliging te optimaliseren moeten ongewenste personen of voertuigen zo snel mogelijk gedetecteerd worden en kan er direct een alarmmelding verzonden worden naar het service center van 2Watch. Door korte lijnen met de bewaking en eventueel politie is de pakkans groot.

Onze mobiele cameramasten zijn makkelijk te plaatsen en bestrijken ongeveer 2,5 m2. Bij elke mast wordt 25 meter voedingskabel geleverd. Onderhoud en vervanging van accu’s tijdens de bouw is niet aan de orde.

Voordelen cameramast op uw bouwterrein

  • Plug & Play, snelle levering en plaatsing, Hufter proef en Mobiel
  • Alarmering ongewenste personen en voertuigen
  • Voorkom onnodige opvolging en valse meldingen dmv onze meldkamer
  • Grotere pakkans
  • 24 uur per dag live view op uw bouwlocatie (PC. Laptop en PDA)
  • Kostenbesparend

Contact

Dillenburgstraat 27c
5652 AM Eindhoven
Nederland

040-3041090
Mail: info@2watchbv.nl

Liever mailen?
Contact

Bedrijfsfolder