logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

branches-dtl-banner

Noodverlichting

Waarom je kiest voor noodverlichting

Goede noodverlichting is cruciaal in noodsituaties en kan levens redden. Het helpt mensen om duidelijk te zien, obstakels te vermijden, apparatuur te lokaliseren en effectief door een gebouw te navigeren tijdens stroomuitval en het pand veilig en snel te kunnen verlaten bij een calamiteit.

Noodverlichting van 2Watch BV

Noodverlichting behelst meer dan alleen het ophangen van een lampje. Je moet exact weten waar die moeten worden geplaatst, voor het creëren van een veilige vluchtweg. Dat vraagt om projecteringskennis, de regels kennen en het aantal lumen op de vloer weten. 2Watch BV heeft die kennis in huis, met projecteringsdeskundigen noodverlichting die daar speciaal voor zijn opgeleid. Zo loodsen wij jou en je medewerkers snel weer op een veilige plek. Een veilig gevoel.

Zo gaan wij te werk

Wij ontwerpen en richten een totale en 100% betrouwbare noodverlichtingsinstallatie voor je in, die de meest geschikte vluchtroute markeert en de locatie van EHBO- en blusmiddelen belicht. Die voldoet aan de wettelijke eisen en tot in detail afgestemd is op jouw situatie.

Waarom 2Watch BV?

  • 100% eerlijk, transparant en betrouwbaar advies
  • Deskundige en gecertificeerde beveiligingsexperts
  • Antwoord op al jouw beveiligingsvraagstukken
  • Maatwerk veiligheidsoplossingen voor jouw situatie
  • Snelle dienstverlening & samenwerkingen met alle meldkamers
  • Persoonlijke aandacht voor jouw goede en veilige gevoel

Neem contact met ons op

Dit zeggen onze klanten

De logistiek is constant in beweging. Wij als logistiek dienstverlener zijn flexibel naar onze klanten toe en verwachten dit ook van onze partners. 2watch beveiliging is zo'n partner. Al jaren ontzorgen ze ons van alle beveiligings gerelateerde zaken. Of het nu gaat om een tijdelijke installatie vanwege een gehuurde locatie of om alarmopvolging. Voor alles hebben ze een passende oplossing. Het persoonlijk contact maakt de samenwerking compleet. Een veilig gevoel dus.

main_website_logo_1516970292

Trexico

nxt.svg
back.svg

Meer producten van 2Watch BV

whatsappbtn