Opening- en sluitrondes

Werken uw medewerkers op wisselende tijden? Hebben niet al uw medewerkers sleutels en codes? Wilt u voorkomen dat er ramen en deuren open blijven staan na werktijden en er zeker van zijn dat alle lichten zijn uitgeschakeld? Bent u er graag zeker van dat zich op het einde van de dag geen personen meer in het pand ophouden? Kortom vindt u het belangrijk dat uw pand na een lange werkdag professioneel wordt afgesloten of dat er buiten uw kantoortijden regelmatig op wisselende tijden een beambte langskomt?

2Watch verzorgt brand-sluitrondes, opening- en controlerondes om de veiligheid van u en uw medewerkers te waarborgen en de kans op brand en inbraak te verminderen. Tijdens de open- en sluitrondes controleert een beambte op diverse en vooraf bepaalde aandachtspunten van uw bedrijfspand/gebouw. De surveillant controleert op de binnen- en buitenkant van het pand op brandgevaarlijke situaties, onbevoegde personen in het pand, onnodig ingeschakelde apparatuur of verlichting, lekkages of openstaande ramen en deuren. Daarnaast kan de receptionist eerder weg gaan en hoeft niet tot de laatse te wachten. De beambte neemt de laatste paar uurtjes over. Tot slot wordt het alarm in- of uitgeschakeld en wordt de functionaliteit van het alarm nagekeken. Met de open- en sluitrondes van 2Watch worden uw medewerkers met veiligheid binnen en buiten gelaten en kan uw personeel met een gerust hart huiswaarts.

Voordelen opening- en sluitrondes:

  • Geen complexe sleutelplannen;
  • Maatwerkoplossingen naar uw veiligheidsbehoefte;
  • Altijd iemand die meedenkt met uw veiligheid;
  • Verminderd risico op brand en inbraak.
  • Structuur op uw beveiliging
  • Professioneel beveiligd

Collectieve beveiliging

Zit u met meerdere bedrijven op een bedrijventerrein of zit u in een verzamelgebouw, dan biedt 2Watch u kiezen voor collectieve beveiliging. Met Collectieve (terrein) beveiliging worden er op wisselende tijden controle rondes uitgevoerd. In een controle ronde kijkt de surveillant naar vreemde situaties zoals bijvoobeeld openstaande hekwerk, verlichting in het pand, verdachte voertuigen, openstaande deuren/ramen, hangjongeren, straatvuil, defecte lantaarnpalen etc.

Het voordeel van collectieve beveiliging is de effectiviteit tijdens controlerondes. Meerdere bedrijven worden gecontroleerd en professioneel beveiligd. Door de kosten te delen met andere bedrijven scheelt dit enorm op de uitgaven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van collectieve beveiliging, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Door meerdere diensten te combineren, zoals objectbewakingalarmopvolging en open-sluitrondes, lost u alle problemen in één keer op in de vorm van collectieve beveiliging.

Contact

Dillenburgstraat 27c
5652 AM Eindhoven
Nederland

040-3041090
Mail: info@2watchbv.nl

Liever mailen?
Contact

Bedrijfsfolder