Mobiele Surveillance

Binnen uw veiligheidsoplossing is adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel. Als Mobiele Surveillance zorgen we voor afsluiting, inschakeling van alarmsystemen en veilige achterlating van panden door het uitvoeren van brand- en sluitronden. 2Watch BV voert haar opening- en sluitronden, visitatie, alarmopvolging of gewone surveillances uit met auto in heel Noord Brabant.

Alarmopvolging, 24-uurs calamiteitendienst

Om snel de noodzakelijke maatregelen te treffen bij calamiteiten zoals brand, criminaliteit, (be-) dreiging, uitval brandmeld- of alarmsysteem kunt u rekenen op de alarmopvolging van 2Watch BV. 2Watch BV levert de 24-uurs bewaking voor de overheid, bedrijf en particulier.
Soms heeft u 24-uurs bewaking of beveiliging nodig. Calamiteiten laten zich slecht voorspellen: wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu incidenten en andere calamiteiten kunnen altijd toeslaan. Met 2Watch BV bent u verzekerd van een adequate opvolging van uw alarm en kunt u ten alle tijden inschakelen bij calamiteiten. 2Watch verzorgt hierin ook de nazorg van een calamiteit binnen uw bedrijf zoals brand, diefstal of inbraak.

Open- en sluitronden

Voor vele bedrijven en instellingen is het openen en sluiten van hun pand een dagelijks terugkerendezorg. Werken medewerkers op wisselende tijden? Hebben niet alle medewerkers een sleutel om het pand goed af te sluiten? 2Watch BV verzorgt voor u de open- en sluitronden zodat u verzekerd bent van goed en volledig afgesloten pand.

Tijdens het open- en sluitronden controleert de surveillant op diverse en vooraf bepaalde aandachtspunten van uw bedrijfspand/gebouw. De surveillant controleert de binnen- en buitenkant van het pand op brandgevaarlijke situaties, onbevoegde personen in het pand, onnodig ingeschakelde apparatuur of verlichting en lekkages of openstaande ramen en deuren. Na de sluitronde wordt het alarmsysteem in- of uitgeschakeld en controleert de surveillant op functionaliteit van het alarmsysteem. Met de open- en sluitrondes van 2Watch worden uw medewerkers met veiligheid binnen en buiten gelaten en kan uw personeel met een gerust hart huiswaarts.

Kostenbesparing door diensten te combineren

Als uw alarmopvolger zijn wij in staat gecombineerde diensten uit te voeren om de beveiliging te garanderen. Denk hierbij aan de maandelijkse BMI controles of het onderhoud van uw beveiligingsinstallatie (inbraaksysteem, camerasysteem, noodverlichting etc.).

Contact

Dillenburgstraat 27c
5652 AM Eindhoven
Nederland

040-3041090
Mail: info@2watchbv.nl

Liever mailen?
Contact

Bedrijfsfolder