Alarmopvolging

Binnen uw beveiligingsoplossingen is adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel. Na ontvangst van het alarm via de meldkamer, zal onze surveillante naar uw object komen. Op locatie maakt de surveillant een inschatting van de situatie en schakelt indien nodig politie/brandweer in en doet al het mogelijke om uw bezittingen te beschermen. Eenmaal als de situatie onder controle is, dan brengt de surveillant uitgebreid rapport uit aan u en de betrokken instanties. Daarnaast draagt onze surveillant zorg voor eventuele noodreparaties (in overleg met u). Pas als alles geregeld is en de veiligheid van uw pand gegarandeerd kan worden, vertrekt onze surveillante.

Alarmopvolging

  • Het alarm wordt ten alle tijden opgevolgd, 24-uurs dienst
  • Een goede nachtrust voor u en uw medewerkers
  • Geen persoonlijk risico voor u en uw medewerkers
  • Een professionele afhandeling van het alarm
  • Tijdens ziekte of afwezigheid van uw personeel of uzelf hoeft u niet opzoek naar een andere sleutelhouder
  • Rapportage na een alarmmelding

Kosten besparen door diensten te combineren

Als uw alarmopvolger zijn wij in staat gecombineerde diensten uit te voeren zodat u kosten kan besparen. Vindt u het belangrijk dat uw pand na een lange werkdag professioneel wordt afgesloten of dat er buiten uw kantoortijden regelmatig op wisselende tijden een bewaker langskomt? 2Watch verzorgt eveneens brand-sluitrondes, openingsrondes en controlerondes om de veiligheid van u en uw medewerkers te waarborgen en de kans op brand en inbraak te verminderen. Door meerder diensten te combineren scheelt dit enorm in de kosten.

Collectieve beveiliging

Zit u met meerdere bedrijven op een bedrijventerrein dan kunt u kiezen voor collectieve beveiliging. Door handen ineen te slaan kunt u de kosten van beveiliging delen en bent u verzekerd van hoogwaardige beveiliging. Met behulp van een geavanceerd camerabewakingssyteem wordt uw terrein, waar nodig, 24 uur per dag en zeven dagen in de week scherp in de gaten gehouden. Bij eventuele alarmmeldingen zorgen onze lokale beveiligingsmedewerkers voor een adequate en snelle afhandeling. Natuurlijk is het ook mogelijk om controlerondes uit te voeren waarbij onze beveiligingsmensen fysiek aanwezig zijn om ongenodigde gasten snel de deur te wijzen. Steeds vaker worden deze vormen van collectieve beveiliging toegepast op terreinen waar verschillende bedrijven actief zijn.

Contact

Dillenburgstraat 27c
5652 AM Eindhoven
Nederland

040-3041090
Mail: info@2watchbv.nl

Liever mailen?
Contact

Bedrijfsfolder